ROTI SERVICE ALMERE

ROTI SERVICE ALMERE Heerlijk Surinaams eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 198 beoordelingen
5 dec 2019 om 20:54 Ben zelf hindoestaans ik bewonder jullie roti zo zacht en smeuïg lekker vers .de kipfilet was lekker op smaak heerlijk in masala, bara was ook vers gebakken mijn complimenten voor de kok vriendelijke groeten en tot gauw
3 dec 2019 om 23:09 Hehe! Eindelijk een goeie roti in Almere last minute besteld en alles was goed warm en voor mij gevoel. vers! Groeten Almere buiten!
29 nov 2019 om 22:41 Top service! Eten was overheerlijk en snel bezorgd, zeker een aanrader :-)
27 nov 2019 om 21:09 Top! Roti te lekker. Roti plaat lekker smeuïge en zacht. En vlees. Lekkerrrrrrr. Gaan zeker opnieuw bestellen
21 nov 2019 om 21:20 Supersnelle levering. Goede roti, vooral prijs/kwaliteit goed in orde. Bedankt voor extra bananen, heerlijk!
20 nov 2019 om 19:33 Eten was super lekker, warm en vers! Ik ga vaker bestellen!
19 nov 2019 om 21:51 Topper
8 nov 2019 om 9:05 Na veel beoordelingen gelezen te hebben heb ik besloten om Roti bij Roti Service Almere te bestellen. Heerlijk lekker vers je proef de hindoestaanse masala en de roti plaat is vers en wordt zelf gemaakt. We hebben intens genoten van jullie roti echt top
8 nov 2019 om 4:44 Lekkerrrrr
7 nov 2019 om 19:36 Echt een aanrader!! Heerlijk gegeten!!! Roti besteld, goed gevulde maaltijd voor de prijs. Baka bana met pindasaus waren perfect klaar gemaakt,precies zoals het hoor;) Bestelling was vlot (20 a 30 min. ) Top!
7 nov 2019 om 12:46 voor de 2de keer een kans gegeven. Maar had ikbeter niet kunnen doen. heb het zo in de prullenbak gegooid.
7 nov 2019 om 5:14 Prima roti