ROTI SERVICE ALMERE

ROTI SERVICE ALMERE Heerlijk Surinaams eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 300 beoordelingen
31 mei 2020 om 22:01 Roti is zoals het moet zijn. Heerlijk gegeten voor een mooie prijs. Ga zo door. Emile
30 mei 2020 om 23:19 Laatste moment even snel Roti besteld en zelf opgehaald . Moet eerlijk zeggen heb nog nooit zo lekker Roti gegeten was super lekker en hele zachte Roti vriendelijke mensen tot gauw . zeker een aanrader
30 mei 2020 om 21:42 Was erg lekker en warm toen we thuis aangekomen heerlijk groetjes uit Lelystad
29 mei 2020 om 22:27 Wel we hebben heerlijk gegeten was perfect toespijs was erg lekker en veel bij een speciale krijg je echt veel lekkere jus netjes hygiƫnisch verpakt en vriendelijke bezorger
29 mei 2020 om 22:21 Het was verrukkelijk echt aan te raden lekkere hindoestaanse masala proef je . Sterke management vriendelijke mensen tot gauw
28 mei 2020 om 12:07 Opzich niets te zeggen over de levertijd was 5 min later dan aangegeven maar de toespijs zelf smaakte naar niets (mijne niet) de andere hadden een bakje peper met een beetje massala smaak want dat was ook niet normaal, viel bij niemand goed. Niet meer...
27 mei 2020 om 20:48 Eten was prima, alleen niet te volgen via food tracker. Tot nu toe staat nog steeds bezorgtijd is 35min. Uiteindelijk na een uur geleverd. Nette bezorging.
26 mei 2020 om 23:08 Het was heerlijk om te nuttigen jullie zijn goed bezig . Uit eigen ervaring weet ik dat het jullie zeker moeilijk gemaakt wordt door misgunners maar geen aandacht voor dit soort onzin mensen want zelf kunnen ze niks nuttigs doen . Wij bestellen weer vr.gr
25 mei 2020 om 16:41 Netjes gebeld van te voren dat het iets later werd bezorgd, geen probleem. Het vlees was erg lekker mals. De saus vond ik ietwat dun en had iets meer kruiden in gemogen. Qua pittigheid was t perfect in balans.
24 mei 2020 om 19:53 Zeer slecht!! Roti besteld, het smaakte oud en flauw. Meteen in de prullenbak. We gaan hier nooit meer bestellen.
24 mei 2020 om 19:47 Heerlijk Surinaams eten. Net zo lekker als de vorige keer. Goede roti's, niet taai of stug. Alles smaakvol en vers.
22 mei 2020 om 19:52 Het was heerlijk. Super aardige mensen.